Klik Untuk Tawaran Hebat!

Saturday, December 31, 2011

Last Words in the End of 2011



Assalamualaikum & salam sejahtera~

Lama x post something dalam laman maya ni, actually ada ja benda mau dicerita tapi aku malas mau taip. Mau buka blog pun malas, ni kan mau menaip2 lagi. Laman sosial yang dibuka pun facebook sajalah, & selalunya FB tu pun mem-boring-kan. Macam mana pun canggih alam maya, komunikasi secara langsung juga la yang paling bagus. Apakan daya, jarak adalah pemisah utama ba kan...


Tahun baru 2012 ba malam ni. Seperti tahun2 sebelum ni, aku x pernah raikan tahun baru & langsung x berminat untuk raikan. Tahun baru ni sekadar peredaran masa ja yg telah ditentu ukur oleh sistem manusia sendiri, so nothing special pun, bagi akulah. Kalau diri kita berubah kepada kebaikan dari semasa ke semasa, itu barulah bermakna. Sorry kalau pemikiran aku macam kolot sikit, itu apa yang memang aku fikirkan sejak dulu lagi. Apapun, improvement is something that should be considered everyday. Majukan diri kita dari semasa ke semasa, itu yang penting. Make sure today is better than yesterday and tomorrow will be better than today.

Demi masa, manusia memang rugi.  Wallahualam~




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kisah Bawah Bayu